Alltomuffe byter domän

No Comment 515 Views

Det har varit lite ofrivilligt tyst här på alltomuffe ett tag. Detta beror på att det webbhotell vi använt under många år (Surftown) helt plötsligt ändrade inställningar. De vägrade att lyssna på en gammal trogen kund och vi tvingades därför flytta. Det nya webbhotellet heter one.com och det verkar fungera bra.

I samband med detta byter vi också domän från alltomuffe.nu till alltomuffe.se. På den tiden då alltomuffe fick namnet alltomuffe så fick man inte registrera/boka/köpa .se domäner, så därför blev alltomuffe.nu. Se-domäner har man kunnat köpa länge nu och vi byter nu alltså till alltomuffe.se.

Förhoppningsvis får vi vara “ifred” på det nya webbhotellet nu så att vi kan fortsätta skriva artiklar istället för att krångla med teknisk administration…

Att byta webbhotell, databaser etc. är inte gjort i en handvändning. Som tur är har alltomuffe fått hjälp av musikälskaren Erik Johansson som är känd från till exempel SVTs Allsång på Skansens “twittersoffa” (twitter @lillerik). Erik är ett stort Per Gessle fan, men det hindrade inte honom att hjälpa till med vår Ulf Lundell sajt. Stort tack till dig Erik!

Besök alltomuffe på twitter (@alltomuffe).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter