Alltomuffe finns nu med en Facebooksida

No Comment 54 Views
Alltomuffe och Ulf Lundell på facebook

Sedan tidigare har alltomuffe funnits med som en grupp på Facebook. Från och med nu finns det en så kallad Facebooksida med Ulf Lundell nyheter som hämtas här från uffebloggen.

En Facebooksida har mycket mer funktionalitet än vad en gruppsida på Facebook har och har en hel del bra funktioner som passar alltomuffe bättre. I högerkolumnen här på uffebloggen finns numera en liten så kallad Facebookwidget som lyfter upp Ulf Lundell fans som är med i alltomuffes Facebooksida. Gå in på alltomuffes facebooksida och bli ett fan du med.

Om du är bland de nu 2,4 miljoner svenskar som till och från loggar in på Facebook så kan du alltså från och med nu ta del av Ulf Lundell nyheter där från uffebloggen. Om det är några intressanta Lundellnyheter så klickar du vidare och kommer hit till alltomuffe.

Om du varit med i alltomuffes grupp på Facebook sedan tidigare så rekommenderas du istället att bli ett så kallat fan till alltomuffes Facebooksida istället.

Till alltomuffes Facebooksida.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter