Gott nytt Ulf Lundell år 2013

No Comment 94 Views

Vi lämnar 2012 bakom oss med både ny skiva och lång turné under hösten och går in i ett nytt spännande Lundell-år. Troligtvis blir det en ny sommarturné 2013. De inställda norrlandsspelningarna från 2012 års turné är i alla fall flyttade till sommaren 2013. Vi får se vad mer spännande som bjuds under 2013!

Klipp från turnén 2012

Alltomuffes kanal för höstturnén 2012 har uppdaterats med de sista spelningarna i Uddevalla, Stockholm och Göteborg. Se videoklipp från Ulf Lundells turné 2012 på alltomuffes YouTube kanal för turnén 2012.

Till alla alltomuffes YouTube kanaler.

Uppdateringar på uffebloggen

Webbpubliceringsverktyget (WordPress) som uffebloggen använder har uppdaterats. Det resulterade i att evenemangsverktyget slutade att fungera så nu är vi utan ett sådant (igen). Vi får testa några nya så kommer den tillbaka igen senare. I samband med uppdateringen fixades vissa andra saker till. Till exempel var det några av bildalbumen som krånglat, dessa ska nu vara igång igen. En del andra mindre använda saker/funktioner plockades också bort (säg gärna till om något saknas).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter