Jan Bark tar med hemlig gäst på spelning = Ulf Lundell?

No Comment 402 Views

Rundella är en krog i Sölvesborg som Janne Bark (Ulf Lundells gitarrist) samarbetar med till och från. Den 23 oktober spelar han själv på Rundella och han har då med sig en av “Sveriges största artister”.

Restaurang Rundellas hemsida står det såklart också om att Janne Bark ska spela på krogen den 23 oktober tillsammans med en hemlig gäst. Bredvid texten finns en bild på Janne Bark och ytterligare en person, som är dold bakom en svart platta med ett frågetecken.

Lokaltidningen Kristianstadsbladets mullvadar letade upp originalbilden och kunde där konstatera att personen bredvid Janne Bark är Ulf Lundell.

Biljetter till spelningen med Janne Bark + hemlig gäst

Rundella har sålt slut sina biljetter med rekordfart. Man kan endast boka middagsbord, men dessa är slut sedan länge. Eventuella avbokningar läggs in på hemsidan.

Ej 100% klart att det blir Ulf Lundell som ska spela

Rundella säger så här om vem den hemliga artisten är:

Huruvida tidningar spekulerar om aktuell artist, kan Rundella bekräfta att artisten som kommer, ej till hundra är bestämd. Det finns två alternativ, och den som blir Janne Barks parhäst bestäms några dagar före event.

Mer information

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter