LeMarc gör en Winnerbäck, gör en Lundell

No Comment 163 Views
Peter LeMarcs 100 sånger - Sanningen bakom dem

Tidigare har vi skrivit om att Lars Winnerbäck släpper en ny sångbok (112 Sånger), sin första sångbok med acordanalyser och lite berättelser samt annat material.

Nu släpper även Peter LeMarc sin första sång- och notbok som går under namnet “100 sånger & sanningen bakom dem”.

Peter LeMarc skriver själv om sin bok:

“Jag heter Peter LeMarc och är låtskrivare. Det är mitt yrke, mitt levebröd. För inte så länge sedan skulle jag knappt ha vågat uttala de orden. I mina öron lät det lite högfärdigt. Lite malligt. Men nu är det så. Jag gör låtar.

Den här boken innehåller hundra sånger som jag skrivit under mer än tjugo år. I brev, mail och på min hemsida har jag genom åren fått åtskilliga förfrågningar och önskemål om just en sådan bok. Nu finns den en bok där allt är samlat. Den innehåller dessutom ackordanalyser till samtliga sånger, så att den som vill kan spela och sjunga dem.”

100 sånger – Sanningen bakom dem kan köpas hos Bokus och Adlibris.

Ulf Lundells senaste sång- och notböcker heter Sånger 1975-2007, Notbok – Best of (1998) och Ulf Lundell – Texter, noter, bilder (1996).

lars-winnerback-112-sangerLars Winnerbäcks första notbok heter ”112 Sånger” (slående lika namn på dessa notböcker…).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter