Lundell fansen tvingade fram svar av Rundellas ägare

No Comment 31 Views

Det blir ingen spelning med Ulf Lundell och Janne Bark den 23 oktober på Rundella i Sölvesborg. Det är Ulf Lundell fansen som har hört av sig i sådan omfattning att ägaren till Rundella “tvingats till korset” och nu bekräftar att det inte blir Ulf Lundell som kommer till konserten som hemlig gäst till Janne Bark.

Rundellas ägare säger så här:

Ulf Lundell har jättemycket fans i hela landet och jag vill inte att det ska resa ner en massa fanatiska människor från Stockholm och bli besvikna.

Hela diskussionen började med en bild på Janne Bark med en hemlig gäst bakom ett frågetecken. Mannen bakom frågetecknet på originalbilden i pressmeddelandet var Ulf Lundell, men nu säger alltså Rundella att det inte är Ulf Lundell som är den hemliga gästen.

Janne Bark kan man dock njuta av den 23 oktober på Rundella i Sölvesborg tillsammans med en hemlig gäst. Vi får se vem det blir…

Mer om Janne Barks spelning

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter