Mer böcker om Ulf Lundell

No Comment 39 Views

Under senare tid har det kommit flera läsvärda biografier om Ulf  Lundell, till exempel
Vill du ha din frihet får du ta den, Den vassa eggen – Ulf Lundells kreativa kaos och 30 år med Ulf Lundell, men det kommer även en hel del andra böcker som har anknytning till Ulf Lundell på olika sätt. Några av dessa listas nedan.

Från Abba till Zeppelin - Calveros 70-talFrån Abba till Zeppelin – Calveros 70-tal. Detta är en bok skriven av Christer Olsson (som även skrivit Ulf Lundell biografin 30 år med Ulf Lundell, se ovan) tillsammans med fotografen Torbjörn Calveros.

Torbjörn Calveros har ett gigantiskt bildarkiv från många års arbete med fotografering av olika artister, bland annat Ulf Lundell. I boken finns till exempel bilder från Ulf Lundells trettioårsfest.

Musik nonstop - Pet Sounds i våra hjärtanMusik nonstop – Pet Sounds i våra hjärtan. Detta är kan man säga en “biografi” över skivbutiken Pet Sounds. Ulf Lundell är med på ett hörn, liksom många artsiter. Boken är skriven av Lennart Persson.

Här blandas osannolika anekdoter om musik- och kulturpersonligheter med passionerade utläggningar om fenomen som präglat den svenska musikscenen sedan sent 70-tal fram till idag.

Jag kräver att ni läser vaket och långsamtJag kräver att ni läser vaket och långsamt. Detta är en bok med en samling av intervjuer som Andreas Ekström har gjort. Andreas Ekström är journalist på Sydsvenskans kulturredaktion.

Under den senaste femårsperioden har han specialiserat sig på att göra samtalsintervjuer med kulturpersonligheter och författare.

Den här boken samlar ett tjugotal av de bästa författarsamtalen. Ulf Lundell är en av de intervjuade kulturpersonligheterna.

Till alltomuffes samling med böcker och biografier om Ulf Lundell.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter