Sköna bloggare om Ulf Lundell

No Comment 82 Views

Ulf Lundell dyker upp i folks medvetande på alla möjliga sätt. Här är några sköna citat från några av Sveriges bloggare:

Sen kommer det svåra. Jag har förbjudit mig själv att ta hem fler böcker. De som följer med hem för att läsas, måste bäras tillbaka till redaktionen. Jag vill inte ha fler böcker hemma! Hyllorna är proppfulla och jag snubblar över högarna på golvet – och jag hör inte till de som tycker att överfulla bokhyllor är trivsamma heminredningsdetaljer.

Bara fem författarskap får så mycket plats de vill i min hylla. Tillsammans upptar de en tredjedel av mina hyllmetrar. Man skulle kunna säga att jag samlar på dem.

Jättejobbigt att vara Lundell-samlare. Han skriver sååå tjocka böcker. Och så många. Jag får flytta om i bokhyllan stup i kvarten. Men han har följt mig hela vuxenlivet och ofta gjort mig mjuk i själen, så jag ger inte upp.

Här är hela bloggposten: ”Åååå va jag tyckte om henne!”

Vänner, jag kommer aldrig att sluta att tjusas av Ulf Lundell. Och ja, jag är på det klara med att han är en sexist med en ofta vidrigt, medeltidsaktig syn på könen. Jag är såklart även medveten om att han faller under kategorin gubbslem och att madonna/hora konceptet ligger honom varmt om hjärtat. Men jag kan inte rå för det. Jag är hjälplöst fascinerad och han slutar aldrig beröra mig.

Läs hela artikeln: Bekännelse

Jag älskar Ulf Lundell och det är som en härlig berusning att lyssna på denna fantastiska man! Som en gripande predikan. Jag får liksom inte nog. Jag dansar och snyftar omvartannat, beroende på vad det är för typ av låt. Jag känner mig värdelös och djup, naken och hel med honom. Vi har ett vackert förhållande.

Läs hela bloggartikeln som heter: Ulf Lundell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter