Sommarturnén 2009 avslutad, ny Lundellturné i höst?

No Comment 30 Views

Den 14 augusti 2009 avslutades Ulf Lundells sommarturné med en sista spelning på Arvika hamnfest. Det har varit svårt att hitta någon recension från konserten i Arvika. I artikeln Regnet förstörde hamnfesten skriver nwt.se några ord om Ulf Lundells konsert.

Ulf Lundell bjöd verkligen Hamnfestpubliken på en rejäl konsert under två och en halv timma och det var en Lundell i gammalt gott slag som Arvikaborna fick se och höra.

Setlista från Arvika hamnfest

1. Omaha
2. Rött
3. Butiken
4. Hitza hitz
5. Folket bygger landet
6. S:t Jack
7. Roadhouse Kirschheim
8. Förlorad värld
9. Top hat
10. Den vassa eggen
11. Skaka på dom
12. Om sommaren
13. Chans
14. 67 67
15. Öppen väg, öppen bil
16. Öppna landskap
17. Gå ut och var glad

EXTRA1:
1. Hon gör mig galen
2. Gott att leva

EXTRA2:
1. Baby om morgonen
2. Min vandrande vän

Ny höstturné med Ulf Lundell?

Blir det en ny turné redan i år? Om man får tro Christer B. Jarlås i ltz.se (Länstidningen) som recenserade Ulf Lundells spelning i Östersund, så verkar det lovande. Se vad han skriver i artikeln Kärlek, politik och skön galenskap [Länk är borttagen pga att målsidan inte längre finns] .

Torget hade kunnat vara mer välbesökt, Och de som valde bort Ulf Lundell i fredags missade verkligen något. Men Gamla Teatern är redan preliminärbokad för en akustisk spelning i höst, så än slipper vi inte honom…

Någon annan som hört något om en höstturné?

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter