Ulf Lundell ryter till om falska Facebook sidor

No Comment 463 Views
Alltomuffe på facebook

Alltomuffe.nu, webbplatsen om Ulf Lundell, har sedan en tid tillbaka en facebooksida där man kan läsa nyheter om Ulf Lundell (samma som läggs upp här på uffebloggen.se). Vi är drygt 200 medlemmar som får Ulf Lundell nyheter rakt in i vår facebook logg. Om du också vill ha det är det bara att anmäla sig.

Sedan en tid tillbaka finns det falska Ulf Lundell sidor på facebook som utger sig för att vara Ulf Lundell. Det har fått Uffe att ilskna till. Han skriver själv på ulflundell.com:

Det är folk ute på Facebook som påstår sej vara jag, med foto, fakta med mera. Det här är för att meddela att jag aldrig kommer att ha någon profil på Facebook eller liknande träffpunkter. Utredning pågår, polisanmälan ska göras.

Medlem i uffebloggens facebooksida

Om du också är med i Facebook, så kan du också gå med och bli ett så kallat “fan” (medlem låter bättre tycker vi…) genom att klicka på Facebooklänken här till höger på uffebloggen (en bit ner). På så sätt får du Ulf Lundell nyheter in i din facebook logg och kan tycka till om dem på samma sätt som med övriga poster i facebook.

Många medlemmar skriver egna små inlägg om Ulf Lundell. Nu på senare tid är det till exempel många som skrivit om En öppen vinter.

Till alltomuffes och uffebloggens facebooksida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter