Ulf Lundells vinterturné 2011 är inställd!

2 362 Views

Ulf Lundells turné som skulle ha börjat i Luleå den 18 februari, endast en dryg månad bort, har ställts in på grund av sjukdom. Detta kan man läsa hos konsertarrangören LiveNation i ett kort meddelande. Det står inte vem som är sjuk, men man skulle knappast ha ställt in turnén som skulle gå under namnet En öppen vinter om det inte var Ulf Lundell själv som är sjuk.

Frågan är alltså hur allvarligt det är. Vi är många som hoppas att det endast är något lindrigt och att Ulf Lundell tillfrisknar snabbt.

Alla spelningar med Ulf Lundell är inställda

Alla spelplatser som Ulf Lundell skulle besöka med sitt band (även i Norge och Finland) är inställda. Till en komplett lista med alla spelorter där vinterturnén skulle passera.

Redan inköpta Ulf Lundell biljetter kan lämnas tillbaka

Du som redan har köpt biljetter till Ulf Lundells vinterturné kan lämna tillbaka dem till det ställe där du köpte biljetterna och få pengarna tillbaka. Biljetter kan man ha köpt på lite olika ställen, till exempel LiveNation eller Ticnet.

Ulf Lundells vinterturné 2011 - En öppen vinter

Expressen och Aftonbladet har samma text i sina artiklar (Ulf Lundell ställer in hela vårturnén resp Ulf Lundell ställer in hela sin turné) och där finns en intervju med Thomas Johansson, styrelseordförande i LiveNation och som jobbat med Ulf Lundell i omkring 40 år. Han vill inte säga vad det är för sjukdom som Ulf Lundell drabbats av. Men man kan i artikeln läsa:

Vilken åkomma som drabbat Ulf Lundell vill Thomas Johansson inte svara på. Han säger heller ingenting om hur allvarlig sjukdomen är.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter