Alltomuffe växer inom sociala medier, nu finns vi även på Google+

1 37 Views
Alltomuffe på Google Plus

Alltomuffe.nu har funnits på webben sedan 1996. Vi tog steget in på Facebook 2009. Nu är det dags att utöka till “Googles Facebook” Google+. Idag har vi skapat vår sida och det är fritt fram att hänga med där och “plussa” (motsvarande Facebooks gilla).

Idag har vi 640 medlemmar på alltomuffes Facebooksida. Google+ är inte lika stort som Facebook, men Google satsar mycket på Google+, så vi får se vad som händer. Gå med i alltomuffes Google+ sida och bli en av de första medlemmarna där. Om du inte är med i vår Facebooksida kan du gå med där också.

Facebook och Google+ är inte de enda sociala medier som alltomuffe finns med på. Du hittar oss även på twitter, Spotify, YouTube, delicious, flickr och twingly.

Related Articles

1 Comment

  1. Ilhan

    Jag har också funderat på att införa det där på min blogg. Vad exakt innebär det? Har fått en del tips om att det är bra för marknadsföringen och för att fler skall hitta till min sida, typ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter