Choklad, ny månadens fråga och då träffade jag Lundell

No Comment 127 Views

Efter en tids idétorka på nya månadens fråga fick vi nu hjälp med en ny från Thomas Ljung, en inbiten Uffekännare. Har du bra idéer om framtida månadsfrågor, hör av dig via kontaktsidan.

Choklad tillsammans med Ulf Lundell

Visste du att Ulf Lundell tagit fram och formgivit en chokladkaka. En del av intäkterna vid försäljningen gick till Läkare utan gränser. Ulf Lundell skapade tre motiv för dessa chokladkakor som tillverkades i en begränsad upplaga (1000 ex av varje motiv). Se mer om Lundell chokladen under Läsarnas Lundellprylar.

DN skrev nyligen om chokladskaparen i artikeln “Svensk chokladfrossa på Belle-Île“. Svenska Sofia Rydemalm och franske Patrik Thomas ligger bakom chokladen.

Då träffade jag Uffe

En populär del på alltomuffe.se har länge varit läsarnas berättelser om hur det gick till när de träffade Ulf Lundell. Läs mer under Då träffade jag Uffe.

Den här typen av historier dyker upp i alla möjliga sammanhang. I datatidningen Computer Sweden skriver Elza Dunkels i artikeln “Googla min hemlighet” om hur det gick till när hon mötte Ulf Lundell.

Han kom gående rakt mot mig på en festival och jag hann tänka att vi kommer att passera varandra och nu måste jag se cool ut och säga några ord om hur mycket hans musik har betytt för mig.

Sekunderna rusade i väg utan att jag kom på något smart att säga och när vi var i jämnhöjd blev jag ”starstruck”, tittade honom rakt i ögonen och fick ur mig ett högt ”hehehe” någonstans långt nere i halsen. Sen var ögonblicket över.

Min plan att framstå som ett troget fan omvandlades till ett skamligt minne av mig själv som någon sorts galning.

Det är stor risk att han kontaktade säkerhetsvakterna efteråt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter