Dottern Sanna Lundell om Ulf Lundell

No Comment 847 Views

Som säkert redan många uppmärksammat har Ulf Lundells dotter bloggat sedan en tid tillbaka. Hon har varit mycket framgångsrik som bloggare och till exempel vunnit veckorevyns Blog Awards. Sanna har även tre barn och utsågs till “årets mama” av tidningen mama.

Susannas blogg ligger under mamas domän, det vill säga på samma på samma webbplats som tidningen mama.

Med anledning av dessa utmärkelser har Sanna Lundell varit med i TV4 ett antal gånger. Dessa inslag kan man se på TVplay.se. Man kan riktigt se att de som intervjuar Sanna försöker hålla sig ifrån att fråga om fadern Ulf Lundell och istället prata om de utmärkelser som Sanna fått, men de lyckas inte så bra.

I varierande grad handlar intervjuerna istället om Ulf Lundell, Sanna uppväxttid och hur det varit att växa upp i en familj med alkoholmissbruk.

Att Sanna Lundell har barn ihop och lever ihop med Mikael Persbrandt och dessutom har ett tidigare barn ihop med Wille Crafoord gör ju henne inte mindre intressant för TV sofforna…

Sanna Lundell om sin familj och Ulf Lundell

Andra intervjuer med Sanna om Ulf Lundell

  • Sanna Lundell är årets mama
  • [Länk borttagen eftersom destinationssida inte längre är aktiv]

  • Sanna Lundell i studion
  • [Länk borttagen eftersom destinationssida inte längre är aktiv]

Mer om familjen Lundell på tvplay.se [Länk borttagen eftersom källan inte längre är tillgänglig].

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter