Inga förtydliganden kring Ulf Lundells sjukdom ännu, vänner och musiker lika överraskade som fansen

No Comment 83 Views

Än så länge finns det ingen officiell information om vilken sjukdom Ulf Lundell har drabbats av och som förhindrar honom från att genomföra den inplanerade vinterturnén i Sverige, Norge och Finland. Det enda som sagts är att turnén ställs in på grund av sjukdom. Läs mer i gårdagens artikel Ulf Lundells vinterturné 2011 är inställd!

Kollegor och släkt också ovetande om sjukdomen

Aftonbladet har fått tag på Ulf Lundells gitarrist Janne Bark. Det visar sig att han verkar vara lika överraskad som övriga fans, media etc.  Jan Bark sa så här:

– Det är jobbigt. Jag vet inte mycket alls, jag har fått reda på det nyligen av LiveNation.

Och fortsätter:

– Fy fan, det är tråkigt, jag undrar vad som hänt Ulf. Jag var inställd på att åka till Stockholm och allting, eftersom jag bor här i Kristianstad och så fick jag samtalet i dag. Jag har inte riktigt landat från det här beskedet än.

Även Ulf Lundells bloggande dotter Sanna har intervjuats. Hon verkar lika ovetande om sjukdomen som drabbat fadern. Sanna säger så här:

– Det här var mer än jag visste. Men jag vill inte uttala mig om det, det känns alldeles för privat, jag hoppas givetvis att jag får reda på vad det handlar om.

Och, ja det är många fans som också skulle vilja veta vad som hänt deras Uffe.

Läs mer i artikeln Lundells besked chockar vännerna.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter