Bloggen uffebloggen – en blogg om Ulf Lundell på alltomuffe.se är till för oss som tycker om Ulf Lundell och allt som kretsar kring denna tusenkonstnär.

Förhoppningen är att uffebloggen på ett enkelt sätt kan förmedla nyheter, tips, råd etc. kring Ulf Lundell. Som teknisk plattform används bloggverktyget WordPress som har mycket färdig funktionalitet för nyhetsförmedling.

Den gamla “alltomuffewebben” är i princip samma som funnits i olika former sedan 1996 och den bygger på äldre teknik som är jobbigare att uppdatera och därmed mindre lämpad för nyhetsförmedling.

Tanken är att uffebloggen och gamla alltomuffe.se ska leva i symbios och komplettera varandra. Förhoppningsvis kan flera Uffefans vara med och dela med sig av sin information och på så sätt förbättra nyhetsflödet ytterligare (om du är intresserad hör av dig!).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter