Lång intervju med Ulf Lundell i DN

No Comment 866 Views

Igår var det en lång intervju med Ulf Lundell i DN. Artikeln heter Ett brev från Ulf Lundell. Det är Jens Liljestrand som träffat Ulf Lundell i samband med bokmässan i Göteborg, där Ulf Lundell var i förra veckan och signerade sin nya bok Allt är i rörelse. Jens var den journalist på DN som skrev om Saknaden och sex för ett tag sedan, läs mer i artikeln “Jens Liljestrand på DN om Saknaden, Maria, Sverige, sex och porr“.

Det framkommer i artikeln att Ulf Lundell skickat ett brev till Jens Liljestrand och ett brev till en journalist på DN är ju alltid lite spännande (jämför med Karolina Ramqvist och fittstimsdebatten). I brevet stod dessutom ”EJ FÖR PUBLICERING!”.

I den långa artikeln i gårdagens DN så kan man läsa lite om Ulf Lundell och att han tröttnat på rockmusiken och lite om nazismen i Sverige, men mest intressant är nog de olika teorierna om namnen på huvudpersonerna i Ulf Lundells böcker.

Läs mer i artikeln: Ett brev från Ulf Lundell.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter