Mycket “under huven” förbättringar på alltomuffe

No Comment 27 Views

Under sommaren har vi bytt teknisk plattform här på alltomuffe.se. Tidigare hade vi en blandad kompott av olika tekniker. Nu ligger allt i php. Det har inneburit många timmars arbete med att byta språk på sidorna (från asp till php), men nu är det klart.

En del äldre sidor har även stängts ned i en allmän utgallring. Vi passade även på att bygga om startsidan på alltomuffe.se och göra den mer modern och innehållsrik. Bland annat lyfter vi nu upp nyheterna från uffebloggen direkt på startsidan. Alltomuffes engagemang och kopplingar till sociala medier tydliggörs också lite närmare.

Bloggen på alltomuffe.se (uffebloggen.se) har också uppgraderats till senaste version av publiceringssystemet WordPress. Detta innebär och kommer att innebära att fler funktioner kan kopplas på. Bland annat kommer nu en evenemangskalender att komma tillbaka (vi hade en tidigare, men den var vi tvungen att stänga ned för ett tag sedan på grund av teknisk inkompatibilitet).

Mer saker och diverse integrationer kommer alltså. Stay tuned!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter