Recension av Ulf Lundells nya singel

No Comment 1567 Views

Musikrecensenterna har fått Ulf Lundells nya singel med de båda låtarna Jag vill ha fest och Som en fyr i natten. Först ut (?) bland recensenterna är Göteborgs-Postens Johan Lindqvist som ger singeln fyra av fem i betyg.

Så här säger han om de två nya låtarna:

Jag vill ha fest är gjord med lätt hand och det bredbenta rockandet trycks undan med klar, ren röst, en akustisk gitarr, ett glittrande piano och en melodi som porlar fram på ett sätt som inte hörts från Lundell på många går. Den ibland så insnärjda och mångordiga rockpoeten är plötsligt så härligt peppad han inte ens drar sig för att rimma nyckel med cykel.

Den andra låten, Som en fyr i natten, är en sådan där majestätisk men ändå distinkt och krispig ballad som Lundell bara kan få ur sig när han är som allra mest fokuserad. På snudd i klass med hörnstenar som Nästan ditt namn och Jag saknar dej.

Läs hela recensionen hos GP.

Mer om singeln Jag vill ha fest/Som en fyr i natten

Låtarna finns även med på den kommande skivan Trunk (som släpps den 20 november).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter