Se texter till Ulf Lundells låtar i “Karaoke-format” i Spotify

No Comment 3911 Views

Som besökare på alltomuffe.se är det vanligt att man vill komma åt en eller flera av Ulf Lundells låttexter. Låttexterna är inte publicerade här på alltomuffe, men finns i vårt community.

Ytterligare ett sätt att komma åt Ulf Lundells låttexter är via en så kallas app i Spotify som heter TuneWiki. Detta är en Karaoke liknande funktion i Spotify. Den låtrad som Uffe sjunger är fetmarkerad så man kan själv följa med i texten allteftersom låten rullar på. Se exempel på låten När jag kysser havet nedan.

Testa TuneWiki om du vill komma åt en text till en av Ulf Lundells låtar eller vill sjunga Karaoke Testa TuneWiki om du vill komma åt en text till en av Ulf Lundells låtar eller vill sjunga Karaoke

Alla Ulf Lundells texter finns inte med i Spotify (ännu), men det finns en hel del. TuneWiki appen är kostnadsfritt i Spotify och du hittar den under APPS/App Finder.

Alltomuffe.nu finns såklart på Spotify. Se våra spellistor med Ulf Lundells topplåtar och Ulf Lundell covers (andra artister som spelar Ulf Lundells låtar).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter