Här samlas Ulf Lundells låttexter. Vi har de flesta texterna (om du har någon som vi inte har, hör av dig via kontaktsidan).

När du väl loggat in så navigerar du i en meny med begynnelsebokstäver (A-Ö). Alla låtar är sorterade i bokstavsordning.

Observera att låtarna INTE är publicerade här direkt utan du behöver vara medlem i alltomuffe för att komma åt texterna. Om du inte är medlem behöver du anmäla dig och sedan logga in här på uffebloggen för att komma åt låttexterna.

Logga in

Inloggning sker via inloggningsfunktionen. Använd de inloggningsuppgifter som du fick när du registrerade dig som medlem (se mer information om hur du blir medlem nedan).

Väl inloggad kan du klicka fram till den låttext du vill läsa. När du klickar på länken till den låttext du vill se så kommer du nu vidare och kan läsa texten. Observera att bilderna nedan inte exakt ser ut som de gör idag (publiceringssystemet förändras kontinuerligt).

Klicka på länken för att komma tillbaka till startsidan som inloggad Klicka på länken för att komma tillbaka till startsidan som inloggad

Efter du har loggat in kommer det upp en ny länk “Ändra konto” där du kan ändra dina kontouppgifter, till exempel ändra lösenord. Du kan även ta dig vidare till startsidan för den inloggade versionen av alltomuffe (se bild här till höger med exempel).

För att komma tillbaka till texterna klickar du på “uffebloggen Visit Site” uppe i vänstra hörnet. Du kommer då tillbaka till startsidan.

Bli medlem

För att bli medlem (och sedan kunna logga in) – anmäl dig här!

Du matar in ett önskat användarnamn och din e-postadress. Därefter får du ett e-mail skickat till den e-postadress du anmälde med ett lösenord. Logga in med dessa uppgifter.

Det lösenord som skickas ut till din e-postadress och som du loggar in med första gången är genererat av systemet och inte speciellt lätt att komma ihåg.

Klicka på Your Profile för att ändra dina användaruppgifter Klicka på Your Profile för att ändra dina användaruppgifter

Du rekommenderas därför varmt att byta lösenord till något som är enklare att komma ihåg.

Du kan ändra dina användaruppgifter när du är inloggad. Klicka på länken “Ändra konto” (observera att denna länk endast visas när du är inloggad). När du väl är på din profilsida kan du till exempel i ditt namn i fälten “First name” och “Last name” och kanske nämna några ord om dig själv i fältet “Biographical Information”.

Längst ned på profilsidan vid ledtexten “New password” kan du ändra ditt lösenord.

Välj ett nytt lösenord som är enklare att komma ihåg. Välj ett nytt lösenord som är enklare att komma ihåg.

Glömt lösenord

Om du redan är medlem, men har glömt ditt lösenord, kan du skriva in den e-postadress ELLER det användarnamn som du anmälde. Då skickas användaruppgifter till den e-postadress som angivits vid registreringen. Till glömt lösenord.

2 Comments

  1. Michael Baumgartner

    Tre bröder

  2. Ewa-Marie Elfsberg

    Trevligt att få bli medlem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Populärast på alltomuffe
Biljetter